Diensten

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over:

Boekhouding

Indien u uw boekhouding zelf doet, ondersteunen wij bij het inrichten van uw administratie.

Wenst u uw administatie volledig uit te besteden dan kunt u zowel op papier als digitaal uw gegevens aanleveren. U kunt hierbij ook gebruik maken van onze gratis facturatie module.

Belastingaangifte

U kunt bij ons onder andere terecht voor uw aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting  en aanvragen toeslagen. Ook als particulier zijn we u graag van dienst.

Jaarrekeningen

Wij stellen de jaarrekening voor u op en bespreken deze met u. Voor een besloten vennootschap of coöperatie deponeren wij de jaarrekening bij de kamer van koophandel.

Loonadministratie

Wij verzorgen de salarisadministratie ( salarisstroken, loonaangiftes en arbeidscontracten) en geven advies over personeelsvraagstukken.

Opstarten onderneming

Wij staan u bij met het opstellen van een ondernemingsplan, het kiezen van de juiste rechtsvorm (eenmanszaak V.O.F. of B.V.) en ontzorgen u op administratief gebied. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor starters.

Erfrecht

U kunt terecht voor uw aangifte erfbelasting, schenkbelasting en voor begeleiding bij het afwikkelen van een nalatenschap.

Grensarbeid

Woont u in Nederland en werkt u in België of andersom dan stellen wij de aangifte inkomstenbelasting voor u op. Ook de Belgische aangifte personenbelasting kunnen wij voor u verzorgen.

Als klant krijgt u steeds een onafhankelijk advies. Ook ‘s-avonds en in de weekenden!

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.